Wilujeng sumping di SHINVA

Shinva Medical Instrument Co., Ltd. didirikeun taun 1943 sareng didaptarkeun di Bursa Saham Shanghai (600587) dina Séptémber 2002. Éta mangrupikeun kelompok industri kaséhatan domestik anu terkemuka ngahijikeun panilitian ilmiah, produksi, penjualan, jasa médis sareng perdagangan logistik médis sareng alat-alat farmasi.