RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line

RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line

Pedaran pondok:

 Vial Wash-Dry-Fill-Seal Production Line dianggo ngumbah, sterilisasi, ngeusian sareng ngégél suntikan vial volume alit di bengkel. Éta pitur desain canggih, struktur anu wajar, tingkat luhur otomatisasi, operasi stabil sareng dipercaya, épisiensi produksi tinggi sareng integrasi mékanis sareng listrik. Bagian anu dihubungi cairan ubar didamel tina AISI316L sareng anu sanésna didamel tina AISI304. Bahan anu dianggo teu aya polusi kana narkoba sareng lingkungan.


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Spésialisasi bokial: 1ml-100ml

Kapasitas kaluaran: 10-500 vial / menit

Ngeusian akurasi: ≤ ± 1%

Ngumbah ultrasonik + Cai-Udara ganti cuci

Merek komponén inti: SIEMENS, GEMU, FESTO, ABB, Schneider, jsb.

Karakteristik Kinerja Utama

* Vial Wash-garing-Eusian-Seal Line Produksi dianggo ngumbah, sterilisasi, ngeusian sareng nyégél suntikan vial volume alit di bengkel. Éta pitur desain canggih, struktur anu wajar, tingkat luhur otomatisasi, operasi stabil sareng dipercaya, épisiensi produksi tinggi sareng integrasi mékanis sareng listrik. Bagian anu dihubungi cairan ubar didamel tina AISI316L sareng anu sanésna didamel tina AISI304. Bahan anu dianggo teu aya polusi kana narkoba sareng lingkungan. Rarancang sareng manufaktur anu saluyu sareng FDA sareng GMP énggal.

* Vial Wash-Dry-Fill-Seal Production Line diwangun ku Mesin Cuci Ultrasonik nangtung, Pangeringan sareng Ostilisasi Oven, sareng Mesin Vial Fill-Seal. Éta nampilkeun interaksi koordinasi, régulasi gancang henteu stepless sareng kontrol anu akurat sareng tiasa nyumponan sarat prosés produksi.
* Éta pitur kagancangan produksi tinggi, tingkat kualifikasi anu luhur, henteu aya pangaruhna, teu aya tindakan anu salah, teu aya meresan sareng bokor anu rusak.
* Éta dilengkepan sababaraha alat kaamanan pikeun mastikeun kasalametan operator sareng mesinna.
* Palabuhan validasi ditangtoskeun dina bagian-bagian utama.
* Éta fitur kontrol PLC, operasi layar toél sareng produksi anu diprogram.
* Alat panyangga dipasang dina titik sambungan antara tilu unit lini produksi, sahingga tiasa mastikeun operasi anu andal sareng stabil.
* Éta ngagaduhan fungsi teu nganggo botol.
* Éta ngagaduhan sistem pasokan minyak terpusat anu tiasa sacara gampil nambihan minyak dina titik pelumasan.

Taman SHINVA C

12)

12


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami