Tentang Kami

Shinva Medical Instrument Co., Ltd.

Shinva Medical Instrument Co., Ltd. didirikeun taun 1943 sareng didaptarkeun di Bursa Saham Shanghai (600587) dina Séptémber 2002. 

Mangrupikeun grup industri kaséhatan domestik anu terkemuka ngahijikeun panilitian ilmiah, produksi, penjualan, jasa médis sareng perdagangan logistik pakakas médis sareng farmasi.
Dina séktor peralatan médis, salapan lini produk canggih sareng konfigurasi anu saé sareng téknologi lengkep parantos kabentuk, ngaliput kadali inféksi, radioterapi sareng pencitraan, alat bedah sareng ortopedi, rékayasa kamar operasi sareng alat-alat, alat-alat gigi sareng bahan konsumsi, réagen diagnostik in-vitro sareng instrumen, bahan biologis sareng bahan habis pakai, alat-alat dialisis sareng bahan habis pakai, perlindungan lingkungan médis sareng bidang-bidang sanés. Ayeuna, rupa-rupa sareng kaluaran alat-alat pangendali inféksi rengking diantara anu luhur di dunya. R&D sareng produksi alat-alat radioterapi ageung skala, lengkep dina ragam, tinggi pangsa pasar domestik sareng ngarah dina téknis.

index-about

Dina sektor alat-alat farmasi, éta diwangun ku opat pusat téknologi rékayasa utama: bio-farmasi, infus khusus, persiapan ubar tradisional Cina sareng persiapan padet. Éta ngahijikeun kana panilitian sareng pamekaran, manufaktur sareng penjualan alat-alat farmasi. Salaku tambahan pikeun produksi alat-alat farmasi konvensional, éta nyayogikeun trinitas "téknologi farmasi, alat-alat farmasi sareng rékayasa farmasi" kalayan jasa kualitas luhur. Dina waktos anu sasarengan, éta nyayogikeun sadayana jasa paket kanggo pangwangunan ubar kimia, pabrik biologis sareng pabrik ubar tutuwuhan, sareng ngarengsekeun sagala kahariwangan pikeun palanggan.

Dina bidang jasa médis, Shinva teras-terasan ningkatkeun daya saing sareng reputasi na. Ngandelkeun investasi, konstruksi, operasi, pengadaan profesional sareng platform jasa, kami bakal ngawangun kelompok rumah sakit modéren kalayan konsép médis anu maju, tingkat panilitian ilmiah anu canggih, ranté manajemén mérek sareng integrasi organik sumber daya.

Dina sektor médis sareng perdagangan, Shinva aktip ngaréspon pola pasar sareng parobihan anu anyar, ngajaga daya saing perusahaan sareng vitalitas pangwangunan anu séhat, sareng ngalaksanakeun éksplorasi modél bisnis sareng inovasi.

index-about1