Kandang Sato

  • Monkey cage

    Kandang monyét

    Nyayogikeun rupa-rupa solusi produk pikeun sato ageung, sareng tiasa nyayogikeun program beternak otomatis numutkeun kaayaan pangguna anu saleresna;

  • Dog and pig cage

    Anjing sareng kandang babi

    Nyayogikeun rupa-rupa solusi produk pikeun sato ageung, sareng tiasa nyayogikeun program beternak otomatis numutkeun kaayaan pangguna anu saleresna

  • Rabbit Cage

    Kurung Kelinci

    Otomatisasi tingkat tinggi pikeun ngirangan biaya ngajalankeun.

    Salian ti tuang, suplai cai minum sareng pembuangan tahi na cikiih sadayana otomatis. Kirang buburuh sareng operasi langkung gampang kalayan jumlah pembibitan anu sami.