Mesin Cuci Semprot Panto Otomatis

Mesin Cuci Semprot Panto Otomatis

Pedaran pondok:

Rapid-A-520 Otomatis Washer-disinfector mangrupikeun peralatan ngumbah épisién anu luhur anu ditalungtik sareng dikembangkeun numutkeun kaayaan rumah sakit anu saleresna. Hal ieu seueur dianggo pikeun nyeuseuh sareng nyiksa alat-alat bedah, barang, baki médis sareng piring, alat anesthesia sareng selang bergelombang di CSSD rumah sakit atanapi ruang operasi. Kauntungan paling ageung tina alat-alatna nyaéta hemat tanaga gawé kalayan gancang nyeuseuh gancang anu tiasa nyingkat 1/3 waktos operasi ti kantos.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Produk
■ Desain sareng prosés ruang anu saé
Ruang kerucut dina SUS316L nyaéta régang ngabentuk dina hiji waktos tanpa sudut maot sareng sambungan las, anu langkung saé pikeun lancar dikuras sareng hemat cai.
■ Sistem kontrol anu calakan
Dobel sisi panto geser nangtung otomatis, dikawasa ku layar sentuh, anu merenah sareng aman. Prosés siklus anu calakan dikawasa ku PLC, teu kedah kontrol tanaga gawé. Sadaya suhu, tekanan, waktos, tahapan prosés, alarm tiasa ditingalikeun dina layar sentuh sareng ogé tiasa dirékam ku printer internal.
■ Rupa-rupa program
11 program prasetél sareng 21 program anu ditetepkeun ku pangguna anu tiasa dihartikeun numutkeun sarat pangguna
■ Mudah dimuat sareng dibongkar
Sistem manual atanapi otomatis pikeun ngamuat sareng ngabongkar aya. Rak cuci, mindahkeun trolley sareng sistem convey, cocog sareng desain ergonomics, gampang dioperasikeun sareng ditempatan.
■ Hemat énergi
Kamar nyeuseuh ku struktur hemat cai anu saé; Tangki cai pra-panas sareng sistem ningkatna sareng pemanasan anu dirancang khusus sareng tata perenah pipa ngajantenkeun ngahémat 30% konsumsi cai sareng énergi ti kantos.
■ gancang sareng efisiensi tinggi
Rapid-A-520 mangrupikeun salah sahiji mesin cuci-disinfector panggancangna sadunya, anu waktos siklus standar diréduksi janten 28mins kalebet pre-cuci, cuci, naék ka-1, naék ka-2, disinféksi sareng garing. Samentawis éta tiasa ngolah 15 baki DIN per siklus.
Sistem preheat cai ngirangan waktos persiapan, teu aya waktos ngantosan salami siklus ngajalankeun.

Automatic Door Spray Washer1

Konfigurasi dasar

Automatic Door Spray Washer2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami