Otomatis Fleksibel Endoscope Washer Disinfector

Otomatis Fleksibel Endoscope Washer Disinfector

Pedaran pondok:

Otomatis Fleksibel Endoscope Washer-disinfector dirancang dumasar kana standar ISO15883-4 anu khusus dianggo pikeun nyeuseuh sareng disinféksi pikeun Endoscope Fleksibel.


Detil Produk

Tanda Produk

Cuci efisiensi tinggi
Rider series mesin cuci éndoskop otomatis tiasa ngarengsekeun prosés nyeuseuh sareng desinféksi pikeun salembar endoskop fléksibel dina waktos 15 menit, ningkatkeun pisan efisiensi omzet endoskop.

Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector01

Desain panyalindungan endoskop

■ Fungsi uji kabocoran
Tés kebocoran Endoscope bakal réngsé sateuacan ngahubungi cairan dina rohangan, sareng tiasa ngajantenkeun tés teras-terasan salami siklus. Nalika nilai kebocoran anu dideteksi ngalangkungan nilai anu diijinkeun, sistem bakal ngaluarkeun sinyal alarm visual sareng anu tiasa didéngé, sareng sacara otomatis ngeureunkeun siklusna

Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector02

Sistem pelacakan prosés

■ Ngolah percetakan data

Printer tiasa nyetak data prosés cuci sareng disinféksi pikeun unggal éndoskop, janten gampang pikeun pangguna pikeun arsip rékaman.

Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector03
Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector04

■ Ngolah manajemén data.
Sistem tiasa ngempelkeun inpormasi operator endoskop sareng data prosés cuci sareng desinféksi tiasa nyambungkeun sistem komputer manajemén pangguna ngalangkungan jaringan, anu aksés gampang pikeun manajemén sinkronisasi kanggo inpormasi pasien sareng cuci endoscope sareng inpo disinfeksi.

Fungsi pembasmian diri
■ Saatos réngsé pangropéa, ngalereskeun atanapi gangguan pikeun mesin, kedah ngajalankeun program pamiceunan mandiri.
■ Fungsi pembasmian diri sacara tuntas tiasa ngabasmi rohangan mesin sareng pipa, kalebet saringan 0,1um, pikeun nyegah mesin cuci-disinféksi janten sumber polusi.

100% Ngumbah sareng desinféksi
■ Sadaya-buleud, cuci pipa lengkep sareng desinféksi
Kamar nyeuseuh dilengkepan nozel semprot sareng panangan semprot puteran anu tiasa nyeuseuh sareng disinfeksi pikeun permukaan luar endoskop, sedengkeun cai anu beredar tiasa nyeuseuh teras-terasan disinfeksi pikeun rongga jero endoskop.
■ Pompa panguat tekanan endoskop lumén
Kalayan pompa booster lumen endoscope independen, tiasa teras-terasan ngumbah sareng disinféksi, suntikan gas atanapi cai sareng ngadamel biopsy atanapi lumen sedot, pikeun nyegah pembentukan biofilm baktéri.
■ cai saring naék
Saatos disinféksi, éta bakal bilas endoskop ku cai anu disaring ku panyaring 0.1um pikeun nyingkahan kontaminasi sekundér ku cai naék sanésan.
■ Fungsi pangeringan
Fungsi drying tiasa ngawujudkeun drying pikeun lumen jero tina endoscope ku dua modus, drying hawa sareng drying alkohol.

Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector05
Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector06

Perlindungan anu sampurna pikeun operator
■ panto otomatis, saklar pedal suku
Visualisasikeun panto kaca otomatis, gampang pikeun niténan nyeuseuh sareng status disinféksi; saklar pedal suku, panto tiasa dibuka ku nyentak lembut saklar suku.
■ Pinuh katutup
Rider series otomatis endoscope washer-disinfector didesain kalayan struktur anu lengkep. panto kaca otomatis bakal mencét panto panyegelan gasket pageuh, pikeun nyegah bau disinféktan sareng perlindungan maksimum kasehatan operator.
■ Bahan kimia nambihan otomatis
Dina prosés nyeuseuh sareng desinféksi, bahan kimia tambihan, sapertos énzim, alkohol sareng disinféktan tiasa ditetepkeun sareng ditambihan sacara otomatis.
■ Fungsi sampling otomatis disinféktan
Seri Rider B dilengkepan ku alat sampling disinféktan otomatis anu merenah pikeun pangguna pikeun ngawaskeun konsentrasi disinféktan sareng ngajaga kasalametan operator.
■ Disinfektan fungsi tambahan otomatis sareng pamiceunan
Rider B series ngalengkepan fungsi tambahan otomatis sareng disinféktan. Nalika nambihan disinféktan, cukup tuang disinféktan kana rohangan pangumbahan sareng mimitian program nambihan disinféktan. Nalika dikaluarkeun, kakara ngamimitian program pembuangan disinféktan.

Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector07
Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector08

Konfigurasi

Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector09

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami