Mesin bi-farmasi

  • BR Series Bio-reactor

    BR Series Bio-réaktor

    Ngayakeun rupa-rupa vaksin manusa domestik, vaksin sato, rékayasa genetik sareng antibodi monoklonal. Éta tiasa nyayogikeun solusi parangkat baktéri, ragi sareng budaya sél sato pikeun sacara gembleng prosés ti laboratorium ka pilot sareng produksi.