Kabinet Kaamanan Biologis

  • BSC Series Ventilated Type (B2)

    BSC Series Ventilated Type (B2)

    Dipaké dina laboratorium mikrobiologis, biomédis, biosafety sareng laboratorium sanésna pikeun panangtayungan biosafety. Téknologi pemurnian udara anu maju sareng desain kabinét tekanan négatip nyayogikeun panyalindungan pikeun conto jalma sareng lingkungan. Cegah panyebaran zat partikel ngabahayakeun sareng aerosol.

  • BSC Series In-room Circulated Type (A2)

    Tipe Sirkulasi BSC Series Di Kamar (A2)

    Dipaké dina laboratorium mikrobiologis, biomédis, biosafety sareng laboratorium sanésna pikeun panangtayungan biosafety. Téknologi pemurnian udara anu maju sareng desain kabinét tekanan négatip nyayogikeun panyalindungan pikeun conto jalma sareng lingkungan. Cegah panyebaran zat partikel ngabahayakeun sareng aerosol.