Halangan Biosafety

  • Poultry isolator

    Isolator jangjangan

     

    Isolator jangjangan BSE-l isolator jangjangan tekanan positif sareng négatip mangrupikeun perlengkapan pangénggalna anu dikembangkeun ku perusahaan urang pikeun pembibitan hayam, beternak SPF sareng percobaan farmakologis virus.

  • Soft bag isolator

    Isolator kantong lemes

    BSE-IS seri mouse sareng beurit kantong lemes isolator mangrupikeun perlengkapan khusus pikeun beternak SPF atanapi beurit steril sareng beurit di lingkungan normal atanapi lingkungan panghalang. Ieu dianggo pikeun pembibitan sareng rékayasa genetik beurit sareng beurit. 

  • Surgical isolator

    Isolator bedah

    Isolator beurit sareng beurit cocog pikeun pusat sato sato, lembaga karantina, perusahaan biofarmasi, unit perawatan médis sareng kaséhatan, jst.