Solusi niup-Eusian-Seal (BFS)

  • WAS Series Ampoule Water Sterilizer

    WAS Series Ampoule Water Sterilizer

    Salaku pusat R&D nasional pikeun desinféksi & alat sterilisasi, SHINVA mangrupikeun unit panyusun utama pikeun standar nasional sareng industri pikeun alat-alat sterilisasi. Ayeuna SHINVA mangrupikeun pangkalan manufaktur panggedéna pikeun alat sterilisasi sareng desinféksi di dunya. SHINVA parantos lulus sértipikasi ISO9001, CE, ASME sareng sistem manajemen kapal tekanan.

  • PBM Series BFS Machine

    Mesin PBM Series BFS

    Botol plastik mesin blow-fill-segel nyoko kana teknologi terintegrasi blow-fill-segel (akhirna BFS), anu mangrupikeun prosés produksi pikeun produksi infus bungkus plastik. Mesin keusikan aseptik tilu-hiji-hiji seueur dianggo dina produksi produk bungkusan plastik pikeun sterilisasi terminal, produk aséptik, sareng sajabana. Henteu ngan cocog pikeun produksi massal produk, tapi ogé ngagaduhan stabilitas aseptik anu saé, kamungkinan cross-kontaminasi rendah , produksi murah sareng biaya manajemén.