Bangku Bersih

  • CJV Series Clean Bench

    Bangku Bersih CJV Series

    Bangku bersih tiasa nyayogikeun saratus tingkat bersih di daérah padamelan, sareng barang uji tiasa dioperasikeun di daérah padamelan pikeun nyingkahan kontaminasi barang uji. Bangku anu bersih dianggo dina seueur aplikasi dimana panyalindungan produk diperyogikeun. Kayaning médis sareng kaséhatan, ékspérimén ilmiah, éléktronika, instrumen presisi, pertanian, pangan sareng industri sanés.