Taros Kami

Shinva Medical Instrument Co., Ltd.

Alamat

Xinhua Médis Zona Ilmiah, Zibo New & Hi-Tech Industrial Development Zone, Provinsi Shandong, PR Cina

Telepon

+86 533 3587720
+86 533 3587719

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami