Daérah dékontaminasi

  • Vertical eye-washer(Double-head)

    Nyeuseup panon nangtung (Ganda-sirah)

    ■ Sacara manual kontrol kaluaran cai
    ■ Bahan stainless steel
    ■ Aliran cai hipu sareng moal ngaraheutkeun panon

  • Trolley washer

    Mesin cuci Trolley

    ■ Tekanan outlet cai ageung ku gagangna, anu tiasa dialihkeun ku panangan.
    ■ Tiasa nambihan disinféktan kana beberesih.
    ■ Pamakéan: Dipaké pikeun beberesih sareng disinféksi tina troli panyegelan sareng kokotor anu nampi troli.

  • Tank-type platform trolley

    Troli platform tipe tank

    Diménsi: 900 (L) x500 (W) x940 (H) mm
    Tangki beban beban tunggal: 45Kg
    Beban beban Trolley: 90Kg

  • Tabletop eye-washer(Double-head)

    Tabletop washer panon (Double-head)

    ■ Anggo sareng bak pembersih.
    ■ outlet cai sirah ganda, sacara efektif tiasa mastikeun pangaruh beberesih.
    ■ Pamiceunana didamel tina karét lemes, sareng cai na kolom cai foamy supados panon henteu cilaka.
    ■ 1,4 méter selang suplai cai, pipa PVC fleksibel.

  • Instrument cleaning spray gun

    Péstol semprot meresihan instrumen

    ■ Bentuk novél, énténg sareng gampang dicekel, panyesuaian tina bukaan, nutup, tekanan cai sareng tekanan udara sacara lengkep dikawasa ku rengkuh, gampang dianggo sareng bersih.
    ■ Masing-masing sét ngagaduhan 8 sirah semprot anu biasa dianggo sareng bedil; bisa dipaké pikeun nyeuseuh sareng garing barang anu béda-béda.

  • Small size instrument basket

    Karinjang alat ukuran leutik

    ■ Sadaya stainless steel, kalayan panutup
    ■ Bersih 2 × 2, dianggo pikeun nyeuseuh ukuran leutik alat invasif minimal
    ■ Tiasa disaluyukeun numutkeun panggunaan khusus di rumah sakit

  • Nameplate

    Papan ngaran

    ■ Bisa tahan 134 ℃ suhu luhur sareng sagala rupa agén pembersih, cocog pikeun tekanan sterilisasi uap, sterilisasi étiléna oksida, hidrogén péroxida suhu rendah sterilisasi plasma, sterilisasi uap formaldehida suhu rendah.
    ■ Rupa-rupa warna sayogi, tiasa dianggo pikeun ngatur visual.
    ■ Nyayogikeun nyetak laser kode QR, barkod sareng téks.

  • Multifunctional U-shape rack

    Rak bentuk U multifungsi

    ■ Sadaya waja stainless steel, dianggo pikeun muka sendi alat bedah, supados gampang dikumbah sacara tuntas.
    ■ Lebar pigura ngawangun U tiasa diatur antara 70-170mm supados cocog sareng alat anu béda.

  • Instrument tray

    Dulang alat

    ■ Sadaya stainless steel
    ■ Tiasa dianggo nganggo washer-disinfector otomatis
    ■ Tiasa nyingkahan kontaminasi tina kontak tangan
    ■ baki instrumen standar SPI henteu tiasa dianggo pikeun rak beberesih 5-lapisan

  • Flat transfer trolley

    Troli mindahkeun datar

    Diménsi: 1030 (L) x 500 (W) x850 (H) mm
    Troli beban-bantalan: 110Kg

  • Dressing Air-Proof Ditribution Trolley

    Ganti baju Udara-Bukti Ditribusi Trolley

    ■ Bahan alloy aluminium kualitas luhur, prosés kapang terintegrasi, beurat handap sareng kalenturan tinggi.
    ■ Panto dibuka dina dua diménsi, dimuat anu merenah.
    ■ cecekelan ergonomis dina kadua sisi fasad, gampang dorong.

  • Double-layer platform trolley

    Trolley platform dua lapis

    Diménsi: 900 (L) x500 (W) x940 (H) mm
    Tangki beban beban tunggal: 35Kg
    Beban beban troli: 70Kg

12 Teras> >> Halaman 1/2