Solusi Gigi

  • XH507 Dental Unit

    XH507 Unit dental

    ■ Desain bantal streamline saluyu sareng lungguh ergonomis sareng sikep bohong, anu langkung cocog pikeun pangobatan jangka panjang.

    ■ Bantalan korsi didesain ku cara beulah, sareng sésa suku dibentuk ku keras PU foaming, anu tahan kaén sareng henteu gampang diruksak. Posisi korsi panghandapna nyaéta 380mm, anu merenah pikeun pasién turun-turun.

    ■ Bantalan kulit lemes kelas tinggi kalayan dukungan lumbar sareng desain ingetan sirah ngagaduhan perasaan palapis anu kuat.

    ■ Desain tukang korsi anu bentukna persik ngamaksimalkeun rohangan kaki dokter sareng mastikeun aksés anu caket antara dokter sareng pasién.

  • XH605 Dental Unit

    XH605 Unit dental

    Unit implan gigi mangrupikeun alat pangobatan gigi anu didesain khusus kanggo operasi implan gigi. Éta tiasa nyumponan sarat khusus pencahayaan bedah gigi, nyeuseup sareng sajabina.

  • XH502 Dental Unit

    XH502 Unit dental

    Unit Gigi Grace-D XH502 dikembangkeun dumasar kana téma "Nikmati perawatan" ku SHINVA. Kontrol otomatis microcomputer sareng tampilan real-time LCD dinamis ngajantenkeun operasi dokter langkung merenah sareng calakan. Desain ergonomis ngajantenkeun pasién janten santai sareng ngirangan ketegangan sareng nyeri dina pangobatan. Kinerja komprehensif anu saé ngabantosan pasién pikeun ngarawat pangobatan.

  • XH501 Dental Unit

    XH501 Unit dental

    Unit Gigi Grace-D XH501 dikembangkeun dumasar kana téma "perlakuan nyaman" ku SHINVA. Rarancangna tumut kana akun anu raoseun sareng genah tina kunjungan pasién sareng operasi dokter. Pilihan bahan anu hadé, desain ergonomis, kontrol otomatis microcomputer sareng prosés produksi kapang ngajantenkeunana tiasa dipercaya, operasi anu merenah sareng penampilan anu saé.

  • Smart Automatic Washer-disinfector

    Smart Otomatis Washer-disinfector

    Smart Series washer-disinfector utamina dianggo pikeun nyeuseuh, nyerepkeun sareng ngeringkeun alat (kalebet barang-barang buatan gigi), gelas sareng alat-alat plastik di rumah sakit CSSD atanapi ruang operasi.

    Pangaruh cuci sareng pembuangan desinfeksi saluyu sareng standar internasional EN ISO 15883.

  • MOST Steam Sterilizer-Class B

    PALING GANGGIH UÉ Sterilizer-Kelas B

    PILIHAN Uap Sterilizer: T18 / 24/45/80 mangrupikeun sterilisasi tabletop Kelas B. Salaku jinis sterilisasi tekanan tinggi, diperyogikeun uap salaku médiéran sterilisasi na anu gancang aman sareng ékonomi. Aranjeunna biasa dianggo di jurusan gigi, departemén ophthalmological, ruang operasi sareng CSSD pikeun ngadamel sterilisasi pikeun alat, lawon, utensil anu warped atanapi teu dibungkus. , budaya sedeng, cairan henteu disegel jsb.

  • MOST Steam Sterilizer

    PILIHAN Uap Sterilizer

    PILIHAN Stilizer uap: T60 / 80 salaku jinis sterilisasi tekanan tinggi, butuh uap salaku médiéran sterilisasi na anu gancang aman sareng ékonomi, operasi induktif. Sistem ngompa dua kali épisién sareng épaporator panyimpenan énergi berkapasitas ageung langkung gancang tibatan POS-T stéril séri konvensional pikeun pompa laju sareng generasi uap. Éta ilahar dianggo di jurusan stéstatologis, jurusan ophthalmological, ruang operasi sareng CSSD pikeun ngajadikeun sterilisasi pikeun lawon alat anu bélok atanapi teu dibungkus, alat-alat, médium budaya, cairan anu henteu ditutup

  • Dmax-N Digital Cassette Sterilizer

    Dmax-N Digital Cassette Sterilizer

    Digital Cassette Sterilizer mangrupikeun alat sterilisasi gancang gancang anu ngagunakeun tekanan uap salaku média. Cocog pikeun sterilisasi alat médis anu tahan tekanan uap, sapertos panangan gigi, alat presisi ophthalmic, endoskop kaku gigi sareng alat bedah, jst.