Disinféksi & Stérilisasi

  • SGL Series Steam Sterilizer

    SGL Series Steam Sterilizer

    Salaku pusat R&D nasional pikeun desinféksi & alat sterilisasi, SHINVA mangrupikeun unit panyusun utama pikeun standar nasional sareng industri pikeun alat-alat sterilisasi. Ayeuna SHINVA mangrupikeun pangkalan manufaktur pangageungna pikeun alat steril sareng desinféksi di dunya. SHINVA parantos lulus sértipikasi sistem kualitas ISO9001, CE, ASME sareng sistem manajemen kapal tekanan.

    Sérél sterilisasi uap umum SGL sapinuhna nyumponan sarat standar GMP sareng seueur dianggo pikeun sterilisasi pakakas, pakean steril, stoppers karét, tutup aluminium, bahan baku, saringan sareng medium budaya di daérah rékayasa farmasi, perawatan médis sareng kaséhatan, sato laboratorium sareng sajabina.

  • YQG Series Pharmaceutical Washer

    YQG Series Farmasi Washer

    Mesin cuci GMP dikembangkeun ku SHINVA numutkeun ka GMP pangénggalna sareng tiasa nyeuseuh, nyeuseuh, bilas sareng produk garing. Prosés ngumbah tiasa diulang sareng dirékam, sahingga tiasa ngabéréskeun sacara lengkep kualitas teu stabil tina prosés ngumbah manual. Mesin cuci séri ieu nyumponan sarat FDA sareng EU.

  • GD Series Dry Heat Sterilizer

    GD Series Héstométer Panas Panas

    Sterilisasi panas garing utamina dianggo pikeun sterilisasi bahan tahan suhu luhur. Ngagunakeun sirkulasi hawa panas salaku média damel pikeun sterilisasi sareng dédrogénasi sareng minuhan sarat GMP Cina, EU GMP sareng FDA. Pasang tulisan kana rohangan, mimitian siklus sterilisasi, teras sirkulasi kipas, pipa pemanasan sareng klep hawa bakal tiasa dianggo babarengan pikeun pemanasan gancang. Kalayan bantosan kipas sirkulasi, hawa panas garing ngalir kana kamar ku HEPA tahan suhu luhur sareng ngabentuk aliran hawa anu seragam. Uap dina permukaan tulisan dicandak ku hawa panas garing teras dialungkeun ka luar ruangan. Nalika suhu kamar ngahontal nilai anu tangtu, klep knalpot ditutup. Hawa panas garing medar dina kamer. Kalayan asupan hawa seger intermittent, kamar gaduh tekanan positif. Saatos fase sterilisasi réngsé, hawa seger atanapi klep masuk cai tiis dibuka pikeun didamel. Nalika suhu turun kana nilai anu disetél, klep otomatis ditutup, sareng alarm anu tiasa didangukeun sareng visual kanggo indikasi lawang panto.