Lemariem Pangeringan

  • YGZ-500 Series

    YGZ-500 Series

    Dina raraga mastikeun pangaruh sterilisasi, perlu pisan dijaga barang anu disterilkeun garing. Kabinet drying médis YGZ dikembangkeun pikeun minuhan kabutuhan drying sabenerna pikeun barang béda di rumah sakit. Produkna saé katingalina, lengkep dina fungsina, saderhana dioperasikeun. Aranjeunna seueur dianggo di rumah sakit CSSD, kamar operasi sareng departemén sanés.

  • YGZ-1000 Series

    YGZ-1000 Series

    Dina raraga mastikeun pangaruh sterilisasi, perlu pisan dijaga barang anu disterilkeun garing. Kabinet drying médis YGZ dikembangkeun pikeun minuhan kabutuhan drying sabenerna pikeun barang béda di rumah sakit. Produkna saé katingalina, lengkep dina fungsina, saderhana dioperasikeun. Aranjeunna seueur dianggo di rumah sakit CSSD, kamar operasi sareng departemén sanés.

  • YGZ-1600, YGZ-2000 Series

    YGZ-1600, YGZ-2000 Series

    Dina raraga mastikeun pangaruh sterilisasi, perlu pisan dijaga barang anu disterilkeun garing. Kabinet drying médis YGZ dikembangkeun pikeun minuhan kabutuhan drying sabenerna pikeun barang béda di rumah sakit. Produkna saé katingalina, lengkep dina fungsina, saderhana dioperasikeun. Aranjeunna seueur dianggo di rumah sakit CSSD, kamar operasi sareng departemén sanés.

  • YGZ-1600X Series

    YGZ-1600X Series

    Dina raraga mastikeun pangaruh sterilisasi, perlu pisan dijaga barang anu disterilkeun garing. Kabinet drying médis YGZ dikembangkeun pikeun minuhan kabutuhan drying sabenerna pikeun barang béda di rumah sakit. Produkna saé katingalina, lengkep dina fungsina, saderhana dioperasikeun. Aranjeunna seueur dianggo di rumah sakit CSSD, kamar operasi sareng departemén sanés.