Endoskop Ngumbah & Disinféksi

  • Hanging type storage cabinet

    Kabinet panyimpenan jinis gantung

    Fitur Produk Pusat-HGZ

    ■ Layar kontrol touch warna 5,7 inci.

    ■ Kamar ngabentuk integral, gampang beresih tanpa résidu baktéri.

    ■ panto kaca hampang, gampang dititénan kaayaan jero kamar.

    ■ Konci éléktromagnétik sandi pinter, aman sareng dipercaya.

    ■ Sistem gudang ngagantung Rotary pikeun endoscope.

    ■ Opat lapisan posisi sistem jangkar, sakurilingna perlindungan pikeun endoskop.

    ■ LED lampu lampu tiis, aman sareng dipercaya, henteu ngahasilkeun panas.

  • Plate type storage cabinet

    Lemari panyimpenan jinis piring

    Pangeringan sareng neundeun éndoskop penting. bagian tina prosés cuci sareng pembasmian endoskop, anu langsung aya hubunganana sareng endoskop sareng kasalametan sabar.

  • Automatic Flexible Endoscope Washer Disinfector

    Otomatis Fleksibel Endoscope Washer Disinfector

    Otomatis Fleksibel Endoscope Washer-disinfector dirancang dumasar kana standar ISO15883-4 anu khusus dianggo pikeun nyeuseuh sareng disinféksi pikeun Endoscope Fleksibel.