Larutan beku SVP bubuk garing

  • RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line

    RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line

     Vial Wash-Dry-Fill-Seal Production Line dianggo ngumbah, sterilisasi, ngeusian sareng ngégél suntikan vial volume alit di bengkel. Éta pitur desain canggih, struktur anu wajar, tingkat luhur otomatisasi, operasi stabil sareng dipercaya, épisiensi produksi tinggi sareng integrasi mékanis sareng listrik. Bagian anu dihubungi cairan ubar didamel tina AISI316L sareng anu sanésna didamel tina AISI304. Bahan anu dianggo teu aya polusi kana narkoba sareng lingkungan.

  • LM Series Freeze Dryer

    LM Series Freeze Dryer

    Éta cocog pikeun produksi masal tina produk steril beku-garing sareng tiasa sacara opsional diintegrasikeun sareng sistem muat sareng ngabongkar otomatis.

  • G-V Series Automation system

    Sistem GV Series Automation

    Fungsi sistem loading sareng ngabongkar otomatis nyaéta pikeun ngawujudkeun patalina alat-alat sareng kontrol otomatis di daérah inti beku-pangeringan, sareng ngalaksanakeun operasi otomatis sareng teu dijalankeun pikeun ngamuat beku-drying sareng ngabongkar momotanana, pikeun ngahindarkeun hubungan antara operator sareng produk, sahingga pikeun ngencarkeun sumber polusi sareng ngawujudkeun produk kontrol aséptik, sareng ningkatkeun efisiensi produksi. O-RABS, C-RABS atanapi ISOLATOR sistem isolasi steril ogé tiasa dilengkepan numutkeun kabutuhan pangguna.