Fume Hood

  • BFA Series Ventilated Type

    BFA Series Ventilated Type

    Tiung haseup mangrupikeun panghalang primér pikeun nyalindungan tanaga ékspérimén tina haseup kimia toksik di laboratorium kimia. Mangrupikeun alat kaamanan ékspérimén anu penting anu sacara épéktip ngaleungitkeun haseup kimia, uap, lebu sareng gas beracun anu dihasilkeun nalika ékspérimén kimia, sareng ngajagi padamel sareng lingkungan laboratorium.

  • BAT Series In-room Circulated Type

    Tipe Sirkulasi BAT Series Di-kamar

    Tiung beuteung beberesih diri anu teu nganggo pipir nyaéta tiung haseup anu henteu meryogikeun ventilasi luar. Éta tiasa dianggo pikeun ékspérimén kimia leutik sareng sedeng sareng ékspérimén kimia rutin pikeun ngajagi operator sareng lingkungan tina gas anu ngabahayakeun sareng silt.