Énergi Tinggi Médis Éléktron Linier Akselerator

Énergi Tinggi Médis Éléktron Linier Akselerator

Pedaran pondok:

Énergi Tinggi Médis Éléktron Linier Akselerator


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur anu disorot:
■ Tilu sinar-X (6MV, 10MV sareng 15MV) sareng sinar multi éléktron tina 6 MeV dugi ka 21 MeV sadayana sayogi.
■ Sistem collimator rahang mandiri ganda, ngadukung pelacak rahang dinamis.
■ Kecepatan tinggi DMLC sareng 120 daun.
■ méja Perawatan IGRT tepat tinggi, koréksi otomatis.
■ Sistem kontrol digital waktu-nyata.
■ konsol aliran rendah, kadali Terpadu.
■ Runut otomatis lapangan sareng perawatan pangiriman otomatis.
■ Sistem pencitraan KV-CBCT.
■ Sistem pencitraan EPID MV.
■ Dukung 3D-CRT, léngkah sareng némbak, jandéla ngageser, SBRT.
■ Pangiriman pangobatan IMAT gancang-gancang.
■ Inténsitas tinggi, tingkat dosis tinggi mode FFF.

High Energy Medical Electron Linear Accelerator1
High Energy Medical Electron Linear Accelerator2
High Energy Medical Electron Linear Accelerator3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami