Pakakas Laboratorium

  • IVC

    IVC

    SHINVA tiasa nyayogikeun sababaraha rupa produk pésta rodénsia, kalebet IVC, sababaraha ukuran kandang sareng raka sareng sajabana SHINVA tiasa nyayogikeun jasa khusus numutkeun kaayaan anu saleresna pikeun nyumponan kabutuhan pangguna anu béda-béda.

  • Tabletop Sterilizer

    Tabletop Stérilizer

    l Kalayan fungsi vakum pulsa, vakum pamungkas ngahontal luhur 90kPa, kelas S henteu ngagaduhan fungsi sapertos kitu

  • BWS-M-G360 automatic drinking water bottle filling machine

    BWS-M-G360 otomatis mesin cai botol ngeusian mesin

    Cai steril anu diubaran ku sistem sterilisasi cai nginum sato sato lab sacara mulus dihubungkeun sareng mesin keusikan botol cai minum ngalangkungan pipa saniter pikeun nyegah inféksi sékundér kualitas cai;

     

  • Poultry isolator

    Isolator jangjangan

     

    Isolator jangjangan BSE-l isolator jangjangan tekanan positif sareng négatip mangrupikeun perlengkapan pangénggalna anu dikembangkeun ku perusahaan urang pikeun pembibitan hayam, beternak SPF sareng percobaan farmakologis virus.

  • Soft bag isolator

    Isolator kantong lemes

    BSE-IS seri mouse sareng beurit kantong lemes isolator mangrupikeun perlengkapan khusus pikeun beternak SPF atanapi beurit steril sareng beurit di lingkungan normal atanapi lingkungan panghalang. Ieu dianggo pikeun pembibitan sareng rékayasa genetik beurit sareng beurit. 

  • Monkey cage

    Kandang monyét

    Nyayogikeun rupa-rupa solusi produk pikeun sato ageung, sareng tiasa nyayogikeun program beternak otomatis numutkeun kaayaan pangguna anu saleresna;

  • VHP Sterilization

    VHP Sterilisasi

    Séri BDS-H tina disinfector hidrogén péroxida diffusional nganggo gas hidrogén péroxida salaku disinféktan sareng agén sterilisasi. Cocog pikeun gas disinfect dina rohangan anu dikurung, permukaan pipa sareng alat-alatna.

  • Surgical isolator

    Isolator bedah

    Isolator beurit sareng beurit cocog pikeun pusat sato sato, lembaga karantina, perusahaan biofarmasi, unit perawatan médis sareng kaséhatan, jst. 

  • BSP-C series Waste bedding disposal equipment

    Séri BSP-C runtah Parabot pembuangan parabot tempat tidur

    Anggo tarik ranté mékanis atanapi prinsip vakum pikeun ngangkut tempat tidur énggal ti kamar panyimpenan ka daérah tambihan, atanapi ngangkut tempat saré runtah ti daérah koléksi ka daérah pangobatan terpusat,

  • BIST-WD series animal drinking water online sterilization equipment

    Séri BIST-WD sérial cai nginum sato alat sterilisasi online

    Ngagunakeun téknologi sterilisasi suhu ultra-luhur, cai nginum sato dina prosés nguasaan lingkungan hawa anu luhur sareng ngajaga waktos sterilisasi anu tangtu, maéhan sadaya mikroorganisme dina cai, pikeun ngahontal sterilisasi lengkep cai nginum sato;

  • Dog and pig cage

    Anjing sareng kandang babi

    Nyayogikeun rupa-rupa solusi produk pikeun sato ageung, sareng tiasa nyayogikeun program beternak otomatis numutkeun kaayaan pangguna anu saleresna

  • Rabbit Cage

    Kurung Kelinci

    Otomatisasi tingkat tinggi pikeun ngirangan biaya ngajalankeun.

    Salian ti tuang, suplai cai minum sareng pembuangan tahi na cikiih sadayana otomatis. Kirang buburuh sareng operasi langkung gampang kalayan jumlah pembibitan anu sami.