Séstilisasi Suhu Rendah

  • EO Gas Disposal Device

    Alat Pembuangan Gas EO

    Ngaliwatan katalitik suhu luhur, mesin pangobatan gas étilé oksida tiasa nguraikeun gas EO kana karbon dioksida sareng uap cai sareng langsung dileupaskeun ka luar, tanpa kedah masang pipa debit luhurna. Efisiensi dékomposisi langkung luhur tibatan 99,9%, anu ngirangan pisan émisi etilén oksida.

  • Ethylene Oxide Sterilizer

    Étiléna Oksida Panyuling

    XG2.C series sterilizer nyandak 100% étiléna oksida (EO) gas salaku médiéran pérterisasi. Hal ieu utamina dianggo ngadamel sterilisasi pikeun alat médis anu tepat, alat optik, sareng alat éléktronik médis, plastik sareng bahan médis anu teu tahan ku suhu luhur sareng sterilisasi baseuh.

  • Hydrogen Peroxide Plasma Sterilizer

    Stéroid Plasma Hidrogén Peroksida

    SHINVA Plasma sterilizer nyandak H202 salaku agén sterilisasi sareng ngabentuk kaayaan plasmatik H202 ku médan éléktromagnétik dina suhu anu handap. Éta ngagabungkeun H202 anu gas sareng plasmatik pikeun ngajadikeun sterilisasi pikeun barang-barang di rohangan sareng nguraikeun résidu H202 saatos sterilisasi.