Pendant siling medial

  • SEcure-U ICU Medical Hanging Bridge

    Sasak-U ICU Sasak Gantung Médis

    Jembatan Gantung Médis SEcure nyayogikeun platform épisiénsi anu aman sareng luhur pikeun ICU, CCU, PICU, NICU sareng sajabina SEcure-U mangrupikeun modél anu dirancang sareng bagéan garing sareng baseuh anu dipisahkeun.

  • SEcure-SJW Surgical Pendant

    Pendet Bedah SEcure-SJW

    Pendant médis biasa dianggo di rohangan operasi, ICU sareng ruang pangiriman. Éta nyayogikeun platform loading, sumber hawa sareng catu daya pikeun alat-alat médis anu aya hubunganana. Pendapat bedah mékanis SHINVA SEcure-SJW kalayan Single atanapi Dual-arm nyayogikeun lingkungan anu aman, éfisién sareng bersih pikeun dokter sareng perawat.

  • SEcure-H ICU Medical Hanging Bridge

    Sasak-H ICU Sasak Gantung Médis

    Jembatan Gantung Médis SEcure nyayogikeun platform anu épisién sareng aman pikeun ICU, CCU, PICU, NICU sareng sajabina SEcure-H nyaéta modél anu didesain sareng bagian garing sareng baseuh.