Disinfector Air Médis

  • YKX.Z Ultraviolet Air Purifier

    YKX.Z Ultraviolet Air Purifier

    Prinsip damel: Lampu UV + tapis. 

    Lampu UV bakal ngaruksak struktur protéin mikroorganisme nalika ngalangkungan zona cahaya. Saatos éta, baktéri atanapi virus maot sareng hawa bakal disucikeun.

  • YKX.P Medical Plasma Air Purifier

    YKX.P Médis Plasma Air Purifier

    Produk séri YKX.P diwangun ku kipas, saringan, modul sterilisasi plasma sareng saringan karbon aktif. Dina kaayaan kipas angin, hawa anu najis janten seger ku ngalangkungan modul saringan sareng sterilisasi. Modul sterilisasi Plasma euyeub ku sababaraha rupa partikel, anu maéhan baktéri sareng virus sacara éfisién.

  • YCJ.X Laminar Flow Purifier

    YCJ.X Pemurni Aliran Laminar

    YCJ.X Laminar Flow Purifier nganggo lampu germisida ultraviolét inténsitas luhur pikeun ngawujudkeun panyucian sareng pembasmian udara dina rohangan.
    Prinsip Gawe: Lampu UV + saringan tilu lapisan

  • CBR.D Bed Unit Disinfector

    CBR.D Unit Pesanggrahan Disinfector

    The CBR.D Bed Unit Disinfector tiasa dianggo pikeun sterilisasi unit ranjang, sapertos sprei sareng quilts, sareng sajabana Ozon, salaku medium sterilisasi, bakal ngahurungkeun Oksigén saatos prosés sterilisasi, anu aman sareng merenah pikeun operator.