Parabot Médis

  • Manual Door Spray Washer

    Manual Door Spray Washer

    Rapid-M-320 mangrupikeun manual manual washer-disinfector panto manual anu nalungtik sareng dikembangkeun numutkeun sarat rumah sakit atanapi lembaga anu langkung alit. Fungsina sareng ngumbah anu efektif sami sareng Rapid-A-520. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pamiceunan alat-alat bedah, barang-barang, baki médis sareng piring, alat bius sareng selang bergelombang di CSSD rumah sakit atanapi ruang operasi.

  • Negative Pressure Washers

    Washers Tekanan négatip

    Sistem pangawasan SHINVA pikeun Pangaruh Ngumbah Lumen

    ■ Métode épék épék ngumbah
    Ngumbah vakum pulsa bénten sareng cuci semprot, éta nyoko kana prinsip gawé énggal pikeun méréskeun sadaya jinis instrumen rumit anu langkung seueur alur, gear sareng lumen. Dina raraga langkung validasi ilmiah ngeunaan pangaruh nyeuseuh, SHINVA ngenalkeun solusi ngawaskeun épék épék khusus numutkeun fitur-fiturna:

  • Tunnel Washers

    Pangumbah Torowongan

    Lebar mesin cuci-disinfector ngan ukur 1200mm anu nyayogikeun pamasangan anu merenah sareng pangpangna ngirangan biaya sareng waktos dipasang.

  • Cart Washers

    Ngumbah Gorobag

    DXQ series multifunction rak washer-disinfector didesain khusus kanggo barang lager di rumah sakit sapertos ranjang pasién, gorobag sareng rak, wadah sareng sajabana Éta ngagaduhan kaunggulan kapasitas ageung, beberesih tuntas sareng otomatis tingkat tinggi. Éta tiasa ngalengkepan sadaya prosés kalebet nyeuseuh, bilas, disinfecting, garing jsb.

    DXQ series multifunction rak washer-disinfector tiasa dianggo dina médis sareng kaséhatan atanapi laboratorium sato pikeun nyeuseuh sareng ngainféksi barang-barang anu cocog kalebet unggal jinis troli, karinjang plastik, wadah steril sareng tutupna, méja bedah sareng sapatu bedah, kandang laboratorium sato, jsb.

  • Free Standing Ultrasonic Cleaners

    Pembersih Ultrasonik Berdiri Gratis

    Mesin cuci ultrasonik séri QX mangrupikeun mesin cuci penting dina CSSD, kamar operasi sareng laboratorium. SHINVA nyayogikeun solusi mesin cuci ultrasonik anu terintegrasi, kalebet nyeuseuh awal, nyeuseuh sekundér sareng nyeuseuh jero kalayan frekuensi anu béda. 

  • Table Top Ultrasonic Washers

    Méja Top Ultrasonic Washers

    Mesin cuci ultrasonik mini nganggo sinyal osilasi frékuénsi luhur, anu dikirimkeun ku generator ultrasonik, ngarobah kana sinyal osilasi mékanis frékuénsi luhur sareng sumebar kana médium ultrasonik — solusi beberesih. Ultrasonik nyebar ka hareup dina leyuran beberesih pikeun ngahasilkeun jutaan gelembung leutik. Éta gelembung dihasilkeun dina zona tekanan négatip tina transmisi nangtung ultrasonik bari gancang nyusup dina zona tekanan positip. Prosés ieu disebat 'Cavitation'. Salami implosion gelembung, tekanan tinggi langsung dihasilkeun sareng mangaruhan tulisan-tulisan pikeun ngajugjug panyawat anu ditutupan dina permukaan sareng sela tulisan pikeun ngahontal tujuan beberesih.

  • YGZ-500 Series

    YGZ-500 Series

    Dina raraga mastikeun pangaruh sterilisasi, perlu pisan dijaga barang anu disterilkeun garing. Kabinet drying médis YGZ dikembangkeun pikeun minuhan kabutuhan drying sabenerna pikeun barang béda di rumah sakit. Produkna saé katingalina, lengkep dina fungsina, saderhana dioperasikeun. Aranjeunna seueur dianggo di rumah sakit CSSD, kamar operasi sareng departemén sanés.

  • YGZ-1000 Series

    YGZ-1000 Series

    Dina raraga mastikeun pangaruh sterilisasi, perlu pisan dijaga barang anu disterilkeun garing. Kabinet drying médis YGZ dikembangkeun pikeun minuhan kabutuhan drying sabenerna pikeun barang béda di rumah sakit. Produkna saé katingalina, lengkep dina fungsina, saderhana dioperasikeun. Aranjeunna seueur dianggo di rumah sakit CSSD, kamar operasi sareng departemén sanés.

  • YGZ-1600, YGZ-2000 Series

    YGZ-1600, YGZ-2000 Series

    Dina raraga mastikeun pangaruh sterilisasi, perlu pisan dijaga barang anu disterilkeun garing. Kabinet drying médis YGZ dikembangkeun pikeun minuhan kabutuhan drying sabenerna pikeun barang béda di rumah sakit. Produkna saé katingalina, lengkep dina fungsina, saderhana dioperasikeun. Aranjeunna seueur dianggo di rumah sakit CSSD, kamar operasi sareng departemén sanés.

  • YGZ-1600X Series

    YGZ-1600X Series

    Dina raraga mastikeun pangaruh sterilisasi, perlu pisan dijaga barang anu disterilkeun garing. Kabinet drying médis YGZ dikembangkeun pikeun minuhan kabutuhan drying sabenerna pikeun barang béda di rumah sakit. Produkna saé katingalina, lengkep dina fungsina, saderhana dioperasikeun. Aranjeunna seueur dianggo di rumah sakit CSSD, kamar operasi sareng departemén sanés.

  • Hanging type storage cabinet

    Kabinet panyimpenan jinis gantung

    Fitur Produk Pusat-HGZ

    ■ Layar kontrol touch warna 5,7 inci.

    ■ Kamar ngabentuk integral, gampang beresih tanpa résidu baktéri.

    ■ panto kaca hampang, gampang dititénan kaayaan jero kamar.

    ■ Konci éléktromagnétik sandi pinter, aman sareng dipercaya.

    ■ Sistem gudang ngagantung Rotary pikeun endoscope.

    ■ Opat lapisan posisi sistem jangkar, sakurilingna perlindungan pikeun endoskop.

    ■ LED lampu lampu tiis, aman sareng dipercaya, henteu ngahasilkeun panas.

  • Plate type storage cabinet

    Lemari panyimpenan jinis piring

    Pangeringan sareng neundeun éndoskop penting. bagian tina prosés cuci sareng pembasmian endoskop, anu langsung aya hubunganana sareng endoskop sareng kasalametan sabar.

123456 Teras> >> Halaman 1/12