Sterilizer Uap Sedeng (Autoclaves)

  • MAST-V(Vertical sliding door,280L-800L)

    MAST-V (panto ngageser nangtung, 280L-800L)

    MAST-V mangrupikeun sterilisasi anu gancang, kompak sareng serbaguna anu ditalungtik sareng dikembangkeun numutkeun sarat pang anyarna lembaga médis sareng CSSD. Éta dirarancang sareng didamel ngahijikeun kapasitas tinggi sareng efisiensi biaya, bari nawiskeun reliabiliti operasi anu luhur sareng gampang diropea.

    Desain ruang akord sareng kaayaan GB1502011, GB8599-2008, CE, standar EN285 Éropa, ASME sareng PED.

  • MCSG Pure Electric Steam Generator

    MCSG murni Electric uap Generator

    Parabot ieu ngagunakeun uap industri pikeun manaskeun cai murni pikeun ngahasilkeun uap murni. Hal ieu seueur dianggo dina industri médis, farmasi sareng pangan pikeun nyayogikeun uap kualitas luhur pikeun sterilisasi kualitas luhur. Éta nyumponan sarat kualitas uap sareng sacara efektif tiasa nyegah bungkus konéng sareng masalah kantong baseuh disababkeun ku kualitas uap anu goréng.

  • Clean Q Clean Electric Steam Generator

    Generator uap listrik bersih Q bersih

    Generator uap listrik bersih Q bersih ngahasilkeun uap bersih ku manaskeun cai murni. Éta ngagaduhan kaunggulan ukuran alit, pemanasan gancang, henteu aya polusi, gampang operasi sareng reliabilitas tinggi. Éta sacara efektif tiasa ngabéréskeun polusi karat dina pakét bahan sareng ganti baju.

  • XG1.U(100L-300L)

    XG1.U (100L-300L)

    Éta tiasa seueur dianggo di jurusan éstatologi sareng ophthalmology, ruang operasi sareng lembaga médis sanés. Éta cocog pikeun sadaya alat padet anu dibungkus atanapi teu dibungkus, alat rongga kelas A (potongan-potongan gigi sareng endoskop), alat implan, bahan ganti baju sareng tabung karét, jst.

  • MAST-H(Horizontal sliding door,1000L-2000L)

    MAST-H (panto ngageser horisontal, 1000L-2000L)

    MAST-H mangrupikeun salah sahiji nagara bagian anyar tina stéril uap seni kalayan kapasitas ukuran ageung bari nawiskeun panto géser otomatis, kontrol calakan, operasi anu dipercaya sareng perawatan gampang, anu cocog pikeun palanggan tingkat luhur kalayan timbangan ageung. Éta dikembangkeun numutkeun sarat pangénggalna lembaga médis sareng CSSD.

  • MAST-A(140L-2000L)

    MAST-A (140L-2000L)

    MAST-A mangrupikeun sterilisasi anu gancang, kompak sareng serbaguna anu ditalungtik sareng dikembangkeun numutkeun sarat pang anyarna lembaga médis sareng CSSD. Éta dirarancang sareng didamel ngahijikeun kapasitas tinggi sareng efisiensi biaya, bari nawiskeun reliabiliti operasi anu luhur sareng gampang diropea.

    Desain ruang akord sareng kaayaan GB1502011, GB8599-2008, CE, standar EN285 Éropa, ASME sareng PED.