Shinva: Fokus kana Pangwangunan bermutu

Focusing on High-quality Development1

Tanggal 17 Séptémber, Korps pers wartawan ti People's Daily, Xinhua News Agency, Pusat Radio sareng Televisi Pusat, Guangming Daily, Daily Economic sareng média pusat sanés anu ditempatkeun di Shandong, ogé wartawan média propinsi sareng kota ti Koran Massa Grup, Stasion Radio sareng Televisi Shandong, Shandong Business Daily sareng média propinsi sareng kota anu sanés, lebet ka Shinva. Fokus kana hasil transformasi énergi kinétik anyar sareng lami sareng hasil pangwangunan kualitas luhur.

Korps pers didatangan sareng diwawancara Shinva New sareng Old Kinetic Energy Conversion Theme Exhibition Aula sareng Shinva Farmasi Peralatan, Produk Téhnologi Bersih sareng Diagnosis Radiologis sareng Bengkel Produksi Produk Pangobatan, sareng ngajantenkeun pamahaman anu detil ngeunaan kumpulan mimiti proyek anu dipikaresepna "Peralatan Biofarmasien Sninva sareng Proyék Industrialisasi Produk Imaging Médis ”di Perpustakaan Proyék Utama Konversi Énergi Kinétik Anyar sareng Old Kinerja Shandong.
Wang Yuquan, wakil sekretaris partai sareng umum manajer Shinva, ngiringan korps pers dina kunjungan éta. Éta ogé ngenalkeun ka korps pers ngembangkeun kualitas luhur Shinva, produk inti sareng téknologi inti patali sapertos asam peracetic sterilizer suhu rendah dilahirkeun di Shinva, CT apertur ageung anu dipimpin sareng akselerator éléktron médis énergi tinggi di Cina , sareng ampul plastik tilu-dina-hiji mesin ngeusian (BFS) anu ngarusak monopoli asing.

Focusing on High-quality Development2

Wawancara dimaksudkeun pikeun nyebarkeun sareng nerapkeun sumanget pidato penting Sekretaris Jenderal Xi Jinping di Simposium ngeunaan Perlindungan Ékologis sareng Pangembangan Berkualitas Tinggi di Cekungan Sungai Kuning, sareng sapinuhna nunjukkeun éksplorasi inovatif sareng hasil praktis anu dilakukeun ku propinsi kami dina ngamajukeun ékologis panyalindungan sareng pangwangunan kualitas luhur di Cekungan Walungan Konéng, tetep émut kana amanah. Salaku wawakil industri berkembang, Shinva parantos nuturkeun kabijakan strategis "integrasi, pamutahiran sareng paningkatan efisiensi" dina taun-taun ayeuna, produk-produk berteknologi tinggi dibudidayakan, konséntrasi kana transformasi énergi kinétik anyar sareng lami, sareng henteu leres-leres nuturkeun jalan pamekaran kualitas luhur. Kali ieu korps pers lebet Shinva, fokus kana paham kana pangwangunan Shinva anu bermutu tinggi.


Waktos Post: Sep-18-2020