ATAWA Produk

  • SMart-L40plus LED Surgical Lights

    Lampu Bedah LED SMart-L40plus

    Kalayan desain modular lénsa, SMart-L ngagaduhan pangaruh bébas kalangkang bébas sareng nyumponan pangabutuh operasi anu paling. Awak lampu sadayana lampu sareng posisi akurat.

  • SMart-L35plus LED Surgical Lights

    Lampu Bedah LED SMart-L35plus

    Kalayan desain modular lénsa, SMart-L ngagaduhan pangaruh bébas kalangkang bébas sareng nyumponan pangabutuh operasi anu paling. Awak lampu sadayana lampu sareng posisi akurat.

  • SL-P40 LED Surgical Lights

    Lampu Bedah LED SL-P40

    Kalayan desain pedal kembang, SL-P40, SL-P30 lampu bedah anu dipimpin tiasa ngajawab kabutuhan pédah operasi pikeun fitur awét sareng pinter na.

  • SL-P30 LED Surgical Lights

    Lampu Bedah LED SL-P30

    Kalayan desain pedal kembang, SL-P40, SL-P30 lampu bedah anu dipimpin tiasa ngajawab kabutuhan pédah operasi pikeun fitur awét sareng pinter na.

  • XHT-D Electro-Hydraulic Operating Table

    Méja Operasi Éléktro-Hidrolik XHT-D

    Méja operasi komprehensif, ku drive rod dorongan listrik, tiasa nyugemakeun paménta lembaga médis ngeunaan jatah kapasitas-harga, sora anu low, operasi anu laun sareng stabil, reliabilitas sareng stabilitas anu hadé.

  • XHT-B Electric Operating Table

    Méja Operasi Éléktrik XHT-B

    Méja operasi komprehensif, ku drive rod dorongan listrik, tiasa nyugemakeun paménta lembaga médis ngeunaan jatah kapasitas-harga, sora anu low, operasi anu laun sareng stabil, reliabilitas sareng stabilitas anu hadé.

  • STable-H7000 Electro-Hydraulic Operating Table

    Méja Operasi Éléktron-Hidrolik stabil-H7000

    Kalayan desain lima bagéan klasik, STable-H7000 tiasa ngajawab kabutuhan pédah paling. Éta mangrupikeun produk rasio hemat biaya tinggi dina pasar méja operasi.

  • SEcure-U ICU Medical Hanging Bridge

    Sasak-U ICU Sasak Gantung Médis

    Jembatan Gantung Médis SEcure nyayogikeun platform épisiénsi anu aman sareng luhur pikeun ICU, CCU, PICU, NICU sareng sajabina SEcure-U mangrupikeun modél anu dirancang sareng bagéan garing sareng baseuh anu dipisahkeun.

  • SEcure-SJW Surgical Pendant

    Pendet Bedah SEcure-SJW

    Pendant médis biasa dianggo di rohangan operasi, ICU sareng ruang pangiriman. Éta nyayogikeun platform loading, sumber hawa sareng catu daya pikeun alat-alat médis anu aya hubunganana. Pendapat bedah mékanis SHINVA SEcure-SJW kalayan Single atanapi Dual-arm nyayogikeun lingkungan anu aman, éfisién sareng bersih pikeun dokter sareng perawat.

  • SEcure-H ICU Medical Hanging Bridge

    Sasak-H ICU Sasak Gantung Médis

    Jembatan Gantung Médis SEcure nyayogikeun platform anu épisién sareng aman pikeun ICU, CCU, PICU, NICU sareng sajabina SEcure-H nyaéta modél anu didesain sareng bagian garing sareng baseuh.