Parabot Farmasi

  • WAS Series Ampoule Water Sterilizer

    WAS Series Ampoule Water Sterilizer

    Salaku pusat R&D nasional pikeun desinféksi & alat sterilisasi, SHINVA mangrupikeun unit panyusun utama pikeun standar nasional sareng industri pikeun alat-alat sterilisasi. Ayeuna SHINVA mangrupikeun pangkalan manufaktur panggedéna pikeun alat sterilisasi sareng desinféksi di dunya. SHINVA parantos lulus sértipikasi ISO9001, CE, ASME sareng sistem manajemen kapal tekanan.

  • RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line

    RXY Series Wash-Sterilize-Fill-Seal Line

     Vial Wash-Dry-Fill-Seal Production Line dianggo ngumbah, sterilisasi, ngeusian sareng ngégél suntikan vial volume alit di bengkel. Éta pitur desain canggih, struktur anu wajar, tingkat luhur otomatisasi, operasi stabil sareng dipercaya, épisiensi produksi tinggi sareng integrasi mékanis sareng listrik. Bagian anu dihubungi cairan ubar didamel tina AISI316L sareng anu sanésna didamel tina AISI304. Bahan anu dianggo teu aya polusi kana narkoba sareng lingkungan.

  • PSMR Series Super-heated Water Sterilizer

    PSMR Series Super-dipanaskeun Cai Sterilizer

    Barang sanggup: Husus pikeun panangan operasi robot operasi.

  • RXY Series Form-Fill-Seal Line

    Garis RXY Series Form-Fill-Seal

    Non-PVC bag form-fill-seal line (FFS Line) diwangun ku bagian kantong ngabentuk, stasiun ngeusian-sealing, kabinet kontrol sareng kapur ngapung laminar. Mesin Bentuk-Eusian-Seal Non-PVC. Bagan aliran sapertos kieu: Nyitak dina pilem → Ngabentuk kantong → Las palabuhan → Mindahkeun kantong → ngeusian → Ngégél kantong → Kantong luar

  • ECOJET Series Injection molding & Blowing system

    ECOJET Series Injeksi nyetak & Sistem niupan

    Mesin kasebut utamina dianggo pikeun ngadamel botol kosong tina granul PP. Kaasup Mesin Cetakan Injeksi sareng Mesin Botol Tiupan.

  • SSL Series Wash-Fill-Seal machine

    Mesin SSL Series Wash-Fill-Seal

    Mesin ieu biasana dianggo pikeun nyeuseuh, ngeusian sareng ngégél infus botol PP. Éta cocog pikeun sealing panas tina cap gabungan, éta kalebet unit cuci angin ion, unit cuci WFI, unit ngeusian tekanan waktu, unit panyegelan / unit capping.

  • PSMP Series Super-heated Water Sterilizer

    PSMP Series Super-dipanaskeun Cai Sterilizer

    Salaku pusat R&D nasional pikeun desinféksi & alat sterilisasi, SHINVA mangrupikeun unit panyusun utama pikeun standar nasional sareng industri pikeun alat-alat sterilisasi. Ayeuna SHINVA mangrupikeun pangkalan manufaktur panggedéna pikeun alat sterilisasi sareng desinféksi di dunya. SHINVA parantos lulus sértipikasi ISO9001, CE, ASME sareng sistem manajemen kapal tekanan.

  • G-P Series Automation system

    Sistem Seri GP Otomatis

    Sistem otomatis dihijikeun sareng angkutan otomatis sareng pemuatan otomatis pikeun sababaraha jinis infus, baki angkutan otomatis sareng unloading otomatis saatos disterilisasi, anu mangrupikeun alat-alat farmasi pangénggalna.

  • PBM Series BFS Machine

    Mesin PBM Series BFS

    Botol plastik mesin blow-fill-segel nyoko kana teknologi terintegrasi blow-fill-segel (akhirna BFS), anu mangrupikeun prosés produksi pikeun produksi infus bungkus plastik. Mesin keusikan aseptik tilu-hiji-hiji seueur dianggo dina produksi produk bungkusan plastik pikeun sterilisasi terminal, produk aséptik, sareng sajabana. Henteu ngan cocog pikeun produksi massal produk, tapi ogé ngagaduhan stabilitas aseptik anu saé, kamungkinan cross-kontaminasi rendah , produksi murah sareng biaya manajemén.

  • SGL Series Steam Sterilizer

    SGL Series Steam Sterilizer

    Salaku pusat R&D nasional pikeun desinféksi & alat sterilisasi, SHINVA mangrupikeun unit panyusun utama pikeun standar nasional sareng industri pikeun alat-alat sterilisasi. Ayeuna SHINVA mangrupikeun pangkalan manufaktur pangageungna pikeun alat steril sareng desinféksi di dunya. SHINVA parantos lulus sértipikasi sistem kualitas ISO9001, CE, ASME sareng sistem manajemen kapal tekanan.

    Sérél sterilisasi uap umum SGL sapinuhna nyumponan sarat standar GMP sareng seueur dianggo pikeun sterilisasi pakakas, pakean steril, stoppers karét, tutup aluminium, bahan baku, saringan sareng medium budaya di daérah rékayasa farmasi, perawatan médis sareng kaséhatan, sato laboratorium sareng sajabina.

  • G-R Series Automation system

    Sistem Seri GR Otomatis

    Sistem otomatis dihijikeun sareng angkutan otomatis sareng pemuatan otomatis pikeun sababaraha jinis infus, baki angkutan otomatis sareng unloading otomatis saatos disterilisasi, anu mangrupikeun alat-alat farmasi pangénggalna.

  • BZ Series Automatic Package system

    Sistem Paket Otomatis BZ Series

    Sistem rangkep otomatis diintegrasikeun sareng pamariksaan lampu otomatis, karton otomatis sareng palletizing otomatis tina sababaraha jinis infus, anu mangrupikeun generasi pangénggalna parangkat farmasi. Penerapan sistem ieu sanés ngan ukur ngirangan jumlah tenaga kerja pikeun ngirangan inténsitas kuli, tapi ogé ningkatkeun tingkat otomatisasi alat produksi solusi IV pikeun ngamutahirkeun sakumna gambar perusahaan farmasi.

123 Teras> >> Halaman 1/3