Botol plastik Solusi ISBM

  • ECOJET Series Injection molding & Blowing system

    ECOJET Series Injeksi nyetak & Sistem niupan

    Mesin kasebut utamina dianggo pikeun ngadamel botol kosong tina granul PP. Kaasup Mesin Cetakan Injeksi sareng Mesin Botol Tiupan.

  • SSL Series Wash-Fill-Seal machine

    Mesin SSL Series Wash-Fill-Seal

    Mesin ieu biasana dianggo pikeun nyeuseuh, ngeusian sareng ngégél infus botol PP. Éta cocog pikeun sealing panas tina cap gabungan, éta kalebet unit cuci angin ion, unit cuci WFI, unit ngeusian tekanan waktu, unit panyegelan / unit capping.

  • PSMP Series Super-heated Water Sterilizer

    PSMP Series Super-dipanaskeun Cai Sterilizer

    Salaku pusat R&D nasional pikeun desinféksi & alat sterilisasi, SHINVA mangrupikeun unit panyusun utama pikeun standar nasional sareng industri pikeun alat-alat sterilisasi. Ayeuna SHINVA mangrupikeun pangkalan manufaktur panggedéna pikeun alat sterilisasi sareng desinféksi di dunya. SHINVA parantos lulus sértipikasi ISO9001, CE, ASME sareng sistem manajemen kapal tekanan.

  • G-P Series Automation system

    Sistem Seri GP Otomatis

    Sistem otomatis dihijikeun sareng angkutan otomatis sareng pemuatan otomatis pikeun sababaraha jinis infus, baki angkutan otomatis sareng unloading otomatis saatos disterilisasi, anu mangrupikeun alat-alat farmasi pangénggalna.