Sterilisasi Uap Leutik (Autoklaf)

  • Tabletop sterilizer MOST-T(18L-80L)

    Tabletop sterilizer PALING-T (18L-80L)

    PALING-T mangrupikeun jenis sterilisasi tabletop anu gancang, aman sareng ékonomi. Hal ieu biasa dianggo di jurusan stéstatologis, jurusan ophthalmological, ruang operasi sareng CSSD pikeun ngajadikeun sterilisasi pikeun pakakas anu dibungkus atanapi teu dibungkus, lawon, Hollow A, Hollow B, medium budaya, cairan anu henteu disegel, jst.

    Desainna cocog sareng arahan CE (sapertos MDD 93/42 / EEC sareng PED 97/23 / EEC) sareng standar anu penting sapertos EN13060.

  • Semi-Autoclave Vertical Type Autoclaves LMQ.C(Semi-automatic, 50L-80L)

    Semi-Autoclave Vertical Type Autoclaves LMQ.C (Semi-otomatis, 50L-80L)

    Séri LMQ.C mangrupikeun salah sahiji sterilizer nangtung. Butuh uap salaku médiéran sterilisasi na anu aman sareng ékonomi. Éta ilahar dianggo di rumah sakit leutik, klinik, lembaga perawatan kaséhatan, laboratorium pikeun ngajadikeun sterilisasi pikeun lawon, parabot, médium budaya, cairan anu henteu diséépkeun, karét, sareng sajabina Desain kamar pas sareng kaayaan GB1502011, GB8599-2008, CE sareng EN285 standar.

  • Automatic Vertical Type Autoclaves LMQ.C(Automatic, 50L-100L)

    Otomatis Nangtung Tipe Autoclaves LMQ.C (Otomatis, 50L-100L)

    Séri LMQ.C mangrupikeun salah sahiji sterilizer nangtung. Butuh uap salaku médiéran sterilisasi na anu aman sareng ékonomi. Éta ilahar dianggo di rumah sakit leutik, klinik, lembaga perawatan kaséhatan, laboratorium pikeun ngajadikeun sterilisasi pikeun lawon, parabot, médium budaya, cairan anu henteu diséépkeun, karét, sareng sajabina Desain kamar pas sareng kaayaan GB1502011, GB8599-2008, CE sareng EN285 standar.