Solusi lemes Formulir-Eusian-Seal (FFS) Solusi

  • PSMR Series Super-heated Water Sterilizer

    PSMR Series Super-dipanaskeun Cai Sterilizer

    Barang sanggup: Husus pikeun panangan operasi robot operasi.

  • RXY Series Form-Fill-Seal Line

    Garis RXY Series Form-Fill-Seal

    Non-PVC bag form-fill-seal line (FFS Line) diwangun ku bagian kantong ngabentuk, stasiun ngeusian-sealing, kabinet kontrol sareng kapur ngapung laminar. Mesin Bentuk-Eusian-Seal Non-PVC. Bagan aliran sapertos kieu: Nyitak dina pilem → Ngabentuk kantong → Las palabuhan → Mindahkeun kantong → ngeusian → Ngégél kantong → Kantong luar

  • G-R Series Automation system

    Sistem Seri GR Otomatis

    Sistem otomatis dihijikeun sareng angkutan otomatis sareng pemuatan otomatis pikeun sababaraha jinis infus, baki angkutan otomatis sareng unloading otomatis saatos disterilisasi, anu mangrupikeun alat-alat farmasi pangénggalna.

  • BZ Series Automatic Package system

    Sistem Paket Otomatis BZ Series

    Sistem rangkep otomatis diintegrasikeun sareng pamariksaan lampu otomatis, karton otomatis sareng palletizing otomatis tina sababaraha jinis infus, anu mangrupikeun generasi pangénggalna parangkat farmasi. Penerapan sistem ieu sanés ngan ukur ngirangan jumlah tenaga kerja pikeun ngirangan inténsitas kuli, tapi ogé ningkatkeun tingkat otomatisasi alat produksi solusi IV pikeun ngamutahirkeun sakumna gambar perusahaan farmasi.