Solusi Dosis Padet

  • Z series Capsule Filling Machine

    Z seri Kapsul ngeusian Mesin

    Mesin ngeusian kapsul siri Z dirancang khusus pikeun ngeusian ubar kapsul keras, sareng macem-macem modél mesin sayogi. Hal ieu seueur dianggo pikeun ngeusian sababaraha jinis ubar kusabab seueur tujuan, fungsi sampurna, kinerja anu dipercaya sareng keusikan anu akurat. Éta ngagaduhan desain anu unik sareng tiasa ngalengkepan keusikan campuran obat anu sanés dina kapsul anu sami.

  • S Series Tablet press machine

    S Series Tablet mesin pencét

    Mesin sét tablet séri dirancang pikeun nyayogikeun larutan mencét tablet anu épisién dumasar kana kabutuhan pangguna. Stabilitas sareng reliabilitasna diaku di industri, sareng operasi anu gampang, kontrol fléksibel sareng otomatisasi seueur dipuji. Dina waktos anu sasarengan, éta tiasa nyayogikeun tabél dua lapis sareng larutan tablet épéktércent, nyayogikeun pangguna kalayan rupa-rupa pilihan mencét tablet.

  • G Series Coating Equipment

    Alat-alat palapis G Series

    Mesin palapis seri G tiasa ngolah bentuk sareng ukuran produk naon waé, sareng mangrupikeun perlengkapan idéal pikeun palapis pilem tina tablet, palapis pilem tina tablet mikro, palapis gula, palapis pelapis sareng lapisan. Sistem drying dipaténkeun tiasa ningkatkeun pisan efisiensi pangeringan sareng kualitas produk.

  • P Series Perforated Coating Equipment

    P Series Perforated Peralatan Palapis

    Mesin palapis perforated P series mangrupikeun produk kelas dunya anu ngadopsi téknologi palapis pangénggalna. Éta ngagabungkeun kaunggulan sadaya mesin palapis di pasar internasional ayeuna sareng nyumponan sarat pangénggalna industri farmasi pikeun ngasingkeun sareng ngabersihkeun mesin, anu tiasa ngahontal produksi terasing lengkep, ngirangan paparan bahan aktif sareng ningkatkeun perlindungan kaamanan operator.

  • DG Series Granulator

    DG Series Granulator

    Granulator garing mangrupikeun salah sahiji alat panyalindungan lingkungan kalayan investasi murah, efisiensi tinggi, hemat énergi sareng henteu aya polusi. Prosés kompak, ngabentuk, naksir sareng granulator partikel garing ku ékstrusi mékanis dilumangsungkeun ku ngagunakeun cai kristalin tina bahan éta sorangan.

  • HLSG Series Wet Granualator

    HLSG Series Granualator baseuh

    Granulator garing mangrupikeun salah sahiji alat panyalindungan lingkungan kalayan investasi murah, efisiensi tinggi, hemat énergi sareng henteu aya polusi. Prosés kompak, ngabentuk, naksir sareng granulator partikel garing ku ékstrusi mékanis dilumangsungkeun ku ngagunakeun cai kristalin tina bahan éta sorangan.

  • LGL Series Fluid Bed Dryer

    LGL Series Fluid Bed Dryer

    pengering ranjang cair tiasa dirobih gancang sareng misah, anu tiasa langkung cocog sareng sarat GMP. Pengering ranjang cairan dugi ka 12 bar, patuh ATEX, tiasa disayogikeun numutkeun syarat pangguna.