Stéroid uap (Autoclaves)

  • Tabletop Sterilizer

    Tabletop Stérilizer

    l Kalayan fungsi vakum pulsa, vakum pamungkas ngahontal luhur 90kPa, kelas S henteu ngagaduhan fungsi sapertos kitu

  • Vertical Sterilizer

    Sterilizer nangtung

    Hiji-klik panto lawang luhur otomatis

    Prosedur sterilisasi khusus pikeun barang laboratorium, henteu aya uap nalika sterilisasi

    Layar LCD, operasi tombol induksi & Dilengkepan sensor tekanan, tampilan tekanan real-time

    Fungsi sterilisasi cair panyegelan opsional