Sterilisasi

  • Tabletop sterilizer MOST-T(18L-80L)

    Tabletop sterilizer PALING-T (18L-80L)

    PALING-T mangrupikeun jenis sterilisasi tabletop anu gancang, aman sareng ékonomi. Hal ieu biasa dianggo di jurusan stéstatologis, jurusan ophthalmological, ruang operasi sareng CSSD pikeun ngajadikeun sterilisasi pikeun pakakas anu dibungkus atanapi teu dibungkus, lawon, Hollow A, Hollow B, medium budaya, cairan anu henteu disegel, jst.

    Desainna cocog sareng arahan CE (sapertos MDD 93/42 / EEC sareng PED 97/23 / EEC) sareng standar anu penting sapertos EN13060.

  • MAST-V(Vertical sliding door,280L-800L)

    MAST-V (panto ngageser nangtung, 280L-800L)

    MAST-V mangrupikeun sterilisasi anu gancang, kompak sareng serbaguna anu ditalungtik sareng dikembangkeun numutkeun sarat pang anyarna lembaga médis sareng CSSD. Éta dirarancang sareng didamel ngahijikeun kapasitas tinggi sareng efisiensi biaya, bari nawiskeun reliabiliti operasi anu luhur sareng gampang diropea.

    Desain ruang akord sareng kaayaan GB1502011, GB8599-2008, CE, standar EN285 Éropa, ASME sareng PED.

  • EO Gas Disposal Device

    Alat Pembuangan Gas EO

    Ngaliwatan katalitik suhu luhur, mesin pangobatan gas étilé oksida tiasa nguraikeun gas EO kana karbon dioksida sareng uap cai sareng langsung dileupaskeun ka luar, tanpa kedah masang pipa debit luhurna. Efisiensi dékomposisi langkung luhur tibatan 99,9%, anu ngirangan pisan émisi etilén oksida.

  • Ethylene Oxide Sterilizer

    Étiléna Oksida Panyuling

    XG2.C series sterilizer nyandak 100% étiléna oksida (EO) gas salaku médiéran pérterisasi. Hal ieu utamina dianggo ngadamel sterilisasi pikeun alat médis anu tepat, alat optik, sareng alat éléktronik médis, plastik sareng bahan médis anu teu tahan ku suhu luhur sareng sterilisasi baseuh.

  • Hydrogen Peroxide Plasma Sterilizer

    Stéroid Plasma Hidrogén Peroksida

    SHINVA Plasma sterilizer nyandak H202 salaku agén sterilisasi sareng ngabentuk kaayaan plasmatik H202 ku médan éléktromagnétik dina suhu anu handap. Éta ngagabungkeun H202 anu gas sareng plasmatik pikeun ngajadikeun sterilisasi pikeun barang-barang di rohangan sareng nguraikeun résidu H202 saatos sterilisasi.

  • MCSG Pure Electric Steam Generator

    MCSG murni Electric uap Generator

    Parabot ieu ngagunakeun uap industri pikeun manaskeun cai murni pikeun ngahasilkeun uap murni. Hal ieu seueur dianggo dina industri médis, farmasi sareng pangan pikeun nyayogikeun uap kualitas luhur pikeun sterilisasi kualitas luhur. Éta nyumponan sarat kualitas uap sareng sacara efektif tiasa nyegah bungkus konéng sareng masalah kantong baseuh disababkeun ku kualitas uap anu goréng.

  • Clean Q Clean Electric Steam Generator

    Generator uap listrik bersih Q bersih

    Generator uap listrik bersih Q bersih ngahasilkeun uap bersih ku manaskeun cai murni. Éta ngagaduhan kaunggulan ukuran alit, pemanasan gancang, henteu aya polusi, gampang operasi sareng reliabilitas tinggi. Éta sacara efektif tiasa ngabéréskeun polusi karat dina pakét bahan sareng ganti baju.

  • XG1.U(100L-300L)

    XG1.U (100L-300L)

    Éta tiasa seueur dianggo di jurusan éstatologi sareng ophthalmology, ruang operasi sareng lembaga médis sanés. Éta cocog pikeun sadaya alat padet anu dibungkus atanapi teu dibungkus, alat rongga kelas A (potongan-potongan gigi sareng endoskop), alat implan, bahan ganti baju sareng tabung karét, jst.

  • MAST-H(Horizontal sliding door,1000L-2000L)

    MAST-H (panto ngageser horisontal, 1000L-2000L)

    MAST-H mangrupikeun salah sahiji nagara bagian anyar tina stéril uap seni kalayan kapasitas ukuran ageung bari nawiskeun panto géser otomatis, kontrol calakan, operasi anu dipercaya sareng perawatan gampang, anu cocog pikeun palanggan tingkat luhur kalayan timbangan ageung. Éta dikembangkeun numutkeun sarat pangénggalna lembaga médis sareng CSSD.

  • MAST-A(140L-2000L)

    MAST-A (140L-2000L)

    MAST-A mangrupikeun sterilisasi anu gancang, kompak sareng serbaguna anu ditalungtik sareng dikembangkeun numutkeun sarat pang anyarna lembaga médis sareng CSSD. Éta dirarancang sareng didamel ngahijikeun kapasitas tinggi sareng efisiensi biaya, bari nawiskeun reliabiliti operasi anu luhur sareng gampang diropea.

    Desain ruang akord sareng kaayaan GB1502011, GB8599-2008, CE, standar EN285 Éropa, ASME sareng PED.

  • Semi-Autoclave Vertical Type Autoclaves LMQ.C(Semi-automatic, 50L-80L)

    Semi-Autoclave Vertical Type Autoclaves LMQ.C (Semi-otomatis, 50L-80L)

    Séri LMQ.C mangrupikeun salah sahiji sterilizer nangtung. Butuh uap salaku médiéran sterilisasi na anu aman sareng ékonomi. Éta ilahar dianggo di rumah sakit leutik, klinik, lembaga perawatan kaséhatan, laboratorium pikeun ngajadikeun sterilisasi pikeun lawon, parabot, médium budaya, cairan anu henteu diséépkeun, karét, sareng sajabina Desain kamar pas sareng kaayaan GB1502011, GB8599-2008, CE sareng EN285 standar.

  • Automatic Vertical Type Autoclaves LMQ.C(Automatic, 50L-100L)

    Otomatis Nangtung Tipe Autoclaves LMQ.C (Otomatis, 50L-100L)

    Séri LMQ.C mangrupikeun salah sahiji sterilizer nangtung. Butuh uap salaku médiéran sterilisasi na anu aman sareng ékonomi. Éta ilahar dianggo di rumah sakit leutik, klinik, lembaga perawatan kaséhatan, laboratorium pikeun ngajadikeun sterilisasi pikeun lawon, parabot, médium budaya, cairan anu henteu diséépkeun, karét, sareng sajabina Desain kamar pas sareng kaayaan GB1502011, GB8599-2008, CE sareng EN285 standar.