Tabletop Stérilizer

Tabletop Stérilizer

Pedaran pondok:

l Kalayan fungsi vakum pulsa, vakum pamungkas ngahontal luhur 90kPa, kelas S henteu ngagaduhan fungsi sapertos kitu


Detil Produk

Tanda Produk

  • Kelas B

Kalayan fungsi vakum pulsa, vakum pamungkas ngahontal di luhur 90kPa, kelas S henteu ngagaduhan fungsi sapertos kitu

Struktur panto otomatis hiji-tombol

Tangki cai kabuka di jero, inlet cai otomatis, kalayan fungsi monitoring kualitas cai

Pintonan LCD

Kalayan fungsi garing

 

 

  • Kelas S

Dibandingkeun sareng Kelas B, éta henteu ngagaduhan fungsi vakum pulsa

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami