Cleanners Ultrosonic

  • Free Standing Ultrasonic Cleaners

    Pembersih Ultrasonik Berdiri Gratis

    Mesin cuci ultrasonik séri QX mangrupikeun mesin cuci penting dina CSSD, kamar operasi sareng laboratorium. SHINVA nyayogikeun solusi mesin cuci ultrasonik anu terintegrasi, kalebet nyeuseuh awal, nyeuseuh sekundér sareng nyeuseuh jero kalayan frekuensi anu béda. 

  • Table Top Ultrasonic Washers

    Méja Top Ultrasonic Washers

    Mesin cuci ultrasonik mini nganggo sinyal osilasi frékuénsi luhur, anu dikirimkeun ku generator ultrasonik, ngarobah kana sinyal osilasi mékanis frékuénsi luhur sareng sumebar kana médium ultrasonik — solusi beberesih. Ultrasonik nyebar ka hareup dina leyuran beberesih pikeun ngahasilkeun jutaan gelembung leutik. Éta gelembung dihasilkeun dina zona tekanan négatip tina transmisi nangtung ultrasonik bari gancang nyusup dina zona tekanan positip. Prosés ieu disebat 'Cavitation'. Salami implosion gelembung, tekanan tinggi langsung dihasilkeun sareng mangaruhan tulisan-tulisan pikeun ngajugjug panyawat anu ditutupan dina permukaan sareng sela tulisan pikeun ngahontal tujuan beberesih.

  • Automated Tray Carrier Ultrasonic Washers

    Otomatis Dulang Pembawa Ultrasonik Washers

    QX2000-A washer ultrasonik dilengkepan sistem angkat anu tiasa angkat tutup luhur sareng baskét sacara otomatis saatos nyeuseuh anu nurunkeun kakuatan tanaga gawé.