VHP Sterilisasi

  • VHP Sterilization

    VHP Sterilisasi

    Séri BDS-H tina disinfector hidrogén péroxida diffusional nganggo gas hidrogén péroxida salaku disinféktan sareng agén sterilisasi. Cocog pikeun gas disinfect dina rohangan anu dikurung, permukaan pipa sareng alat-alatna.