Washer Disinfector

  • Manual Door Spray Washer

    Manual Door Spray Washer

    Rapid-M-320 mangrupikeun manual manual washer-disinfector panto manual anu nalungtik sareng dikembangkeun numutkeun sarat rumah sakit atanapi lembaga anu langkung alit. Fungsina sareng ngumbah anu efektif sami sareng Rapid-A-520. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pamiceunan alat-alat bedah, barang-barang, baki médis sareng piring, alat bius sareng selang bergelombang di CSSD rumah sakit atanapi ruang operasi.

  • Negative Pressure Washers

    Washers Tekanan négatip

    Sistem pangawasan SHINVA pikeun Pangaruh Ngumbah Lumen

    ■ Métode épék épék ngumbah
    Ngumbah vakum pulsa bénten sareng cuci semprot, éta nyoko kana prinsip gawé énggal pikeun méréskeun sadaya jinis instrumen rumit anu langkung seueur alur, gear sareng lumen. Dina raraga langkung validasi ilmiah ngeunaan pangaruh nyeuseuh, SHINVA ngenalkeun solusi ngawaskeun épék épék khusus numutkeun fitur-fiturna:

  • Tunnel Washers

    Pangumbah Torowongan

    Lebar mesin cuci-disinfector ngan ukur 1200mm anu nyayogikeun pamasangan anu merenah sareng pangpangna ngirangan biaya sareng waktos dipasang.

  • Cart Washers

    Ngumbah Gorobag

    DXQ series multifunction rak washer-disinfector didesain khusus kanggo barang lager di rumah sakit sapertos ranjang pasién, gorobag sareng rak, wadah sareng sajabana Éta ngagaduhan kaunggulan kapasitas ageung, beberesih tuntas sareng otomatis tingkat tinggi. Éta tiasa ngalengkepan sadaya prosés kalebet nyeuseuh, bilas, disinfecting, garing jsb.

    DXQ series multifunction rak washer-disinfector tiasa dianggo dina médis sareng kaséhatan atanapi laboratorium sato pikeun nyeuseuh sareng ngainféksi barang-barang anu cocog kalebet unggal jinis troli, karinjang plastik, wadah steril sareng tutupna, méja bedah sareng sapatu bedah, kandang laboratorium sato, jsb.

  • Automatic Door Spray Washer

    Mesin Cuci Semprot Panto Otomatis

    Rapid-A-520 Otomatis Washer-disinfector mangrupikeun peralatan ngumbah épisién anu luhur anu ditalungtik sareng dikembangkeun numutkeun kaayaan rumah sakit anu saleresna. Hal ieu seueur dianggo pikeun nyeuseuh sareng nyiksa alat-alat bedah, barang, baki médis sareng piring, alat anesthesia sareng selang bergelombang di CSSD rumah sakit atanapi ruang operasi. Kauntungan paling ageung tina alat-alatna nyaéta hemat tanaga gawé kalayan gancang nyeuseuh gancang anu tiasa nyingkat 1/3 waktos operasi ti kantos.