Mesin cuci

  • Ultrasonic washer

    Mesin cuci ultrasonik

    Gelombang sora frékuénsi luhur ngahasilkeun sajumlah ageung gelembung dina leyuran kusabab "pangaruh kavitasi". Gelembung ieu ngahasilkeun tekanan tinggi sakedap langkung ti 1000 atmosfir nalika prosés formasi sareng nutup. Tekanan luhur anu teras-terasan sapertos serangkaian "ledakan" alit pikeun teras-terasan meresihan permukaan obyék.

  • BMW series automatic washer-disinfector

    BMW séri otomatis washer-disinfector

     

    BMW séri mesin cuci-disinfector otomatis alit dianggo pikeun nyeuseuh, nyerep sareng ngeringkeun kaca laboratorium, keramik, logam atanapi bahan plastik. Éta dikawasa ku mikrokomputer, tampilan layar LCD, kontrol otomatis prosés cuci, 30 sét program anu tiasa diédit. Pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan kualitas sareng solusi ngumbah lengkep.